Gigi Becali: „Eu am auzit că Dinamo vrea să ne fure cu tuşierii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a comentat acuzele privind implicarea echipei sale în miturirea unor jucători de la Dinamo, declarând că la rândul său a aflat de la un apropiat că echipa din Ştefan cel Mare vrea „să fure" cu arbitrii de linie.

„Nu este nimic de comentat referitor la presupusa tentativă de mituire a lui Adrian Cristea. Cum să dai 100.000 de euro pentru un jucător? Dacă dai, dai unui fundaş, unui portar, să facă un penalty, dar nu unui mijlocaş. Cineva mi-a spus că Dinamo va fura cu tuşierii.

Planeta are miliarde de oameni, poate să vină un nebun să spună aşa ceva, dar nu e nimic adevărat. Un nebun aruncă o piatră în gârlă şi toţi sar după ea.

Am vorbit cu Borcea şi mi-a zis că sunt tâmpenii, pe mine nu mă interesează. Dacă s-a întâmplat aşa, e treaba Poliţiei, a Parchetului, nu a mea.

Când am jucat pentru campionat acum doi ani am auzit că mă arestau de la tribuna oficială dacă am fi câştigat", a spus Becali la Sport.ro.

Referitor la acuzele lui Cornel Dinu, care a declarat că a vorbit cu persoana care urma să îi dea cei 100.000 de euro lui Adrian Cristea, Becali a spus: „Dacă a aşa a zis domnul Dinu, să se autosesizeze DNA-ul şi mâine să se prezinte pentru explicaţii".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite