Gigi Becali: "Îl vreau pe Wobay, iar Meme caută deja alt atacant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a schimbat termenii înţelegerii privind transferul lui Junior Moraes iar el nu este dispus să plătească suma cerută de gruparea bistriţeană.

"Nea Jean a schimbat oferta. Nici eu n-am să cedez pentru că pe urmă se învaţă toată lumea aşa. Astea sunt negocieri normale, dar eu le transmit că mai mai mult de atât nu am să dau. Până la urmă pot să iau un jucător liber, nu mă mai costă un milion de euro plus TVA şi 300.000 jucătorului. Avantajul e că pe Moraes îl cunoşti iar pe acel jucător nu-l cunoşti. Discuţiile sunt deschise până luăm un alt atacant", a spus Becali.

Becali a menţionat că Steaua urmăreşte şi alţi atacanţi străini pentru un transfer. "Mai sunt vreo două-trei variante. Ori o să-l luăm pe Moraes ori alt atacant. Şi nea Jean poate să negocieze cu altcineva. Meme Stoica e în căutare. Am încredere în el. Şi el înclină spre Moraes, dar asta e situaţia. Ceilalţi jucători sunt din străinătate", a mai spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că ar vrea să-l transfere şi pe mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Julius Wobay, dacă acesta rămâne liber de contract. "Wobay este un jucător pe care îl vreau eu. Wobay mă interesează dacă rămâne liber, altfel nu mă interesează.Cu viza rezolv eu, de asta sunt europarlamentar. Fac trafic de influenţă. Am glumit domnilor de la DNA", a anunţat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite