Gigi Becali: "Transferul lui Stancu putea cădea, dar m-am gândit la binele băiatului!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit modul în care au decurs negocierile cu Galatasaray pentru vânzarea atacantului Bogdan Stancu.

UPDATE Becali a anunţat ultima ofertă pentru brazilianul Moraes. "Ultima ofertă pentru Moraes e de şapte sute de mii pentru Bistriţa, 300,000 de mii la semnătură pentru jucător şi salariul de 10.000 pe lună. Dacă acceptă, de mâine poate să vină la Steaua. Dacă nu, ne vom reorienta la alţi jucători", a declarat Gigi Becali la gsptv.

"Cum a fost totul? M-au sunat Giovanni şi cu Victor şi mi-au zis că trebuie să vorbim, că vine cineva de la Galatasaray să negocieze. Eu am zis că nu îl dau pe Stancu, dar dacă îmi oferă 6 milioane îl las să plece.

Au venit, dar au fost azi nişte discuţii la tranşe. Eu voiam 3 milioane si transe de un milion, ei voiau două milioane pe loc si ulterior tranşe de un milon pînă la sfîrşitul anului. Deci căzuse transferul. Totul a fost în seara asta.

Dar Bogdan Stancu deja era la Istanbul, ajunsese acolo. După, m-a sunat Giovanni şi mi-a zis să mă gîndesc la băiat. Să ştiţi că el nu ia 1,3 milioane pe an. Cu prime cu tot, ajunge la două milioane pe an şi îi mai dau turcii 500.000 de euro la semnătură.

Şi atunci am făcut ca Giovanni, m-am gîndit şi la jucător, pentru că el niciodată nu a comentat, a muncit şi a dat totul. Eu voiam să le mai pun şi nişte clauze de întîrziere, de 3.500 de euro pe zi", a explicat Becali la emisiunea Contraatac, de la postul GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite