Gigi Becali: "Stoichiţă nu i-a vrut pe Rada şi Ghionea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali pare să nu mai aibă răbdare cu Stoichiţă
Gigi Becali pare să nu mai aibă răbdare cu Stoichiţă

Patronul stelist Gigi Becali l-a atacat pentru prima oară pe antrenorul Mihai Stoichiţă, aseară, când a declarat că tehnicianul nu i-a mai vrut la echipă pe Rada şi Ghionea fundaşi pe care Becali i-a cedat aproape gratis la primele echipe care i-au dorit pe cei doi.

"Eu am făcut ce a vrut antrenorul. Stoichiţă nu i-a mai vrut nici pe Rada, nici pe Ghionea. Stoichiţă este antrenor şi mi-a zis că îi cunoaşte pe Gora Tall şi pe Parpas. I-am luat jucătorii, am dat 100 de mii pentru împrumutul lui Gora Tall pe trei luni. Acum, la cum arată echipa, Ghionea ar avea loc la Steaua. Nu este pe Jelev, el este un fundaş de marcaj foarte bun, dar are nevoie de înca un jucător bun pe lăngă el. Până acum, Tudose mai mult l-a încurcat", a spus Gigi Becali la gsptv.

Patronul din Ghencea a mai susţinut ca, până în acest moment, nu i-a cerut lui Mihai Stoichiţă să introducă vreun jucător anum, dar a început să-i dea sfaturi antrneorului stelist.

"Lui Mihai i-am zis să joace cum crede el, am văzut că nu sunt probleme. Dacă eram supărat că joacă Tudose, dădeam un ordin şi imediat se rezolvă. Din echipa de start a Stelei nu pot lipsi Stancu şi Tanase, din raţiuni economice, pentru că pot să iau bani mulţi pe ei. Szekely, Kapetanos, Ovidiu Petre, Toja şi Bănel sunt şi ei printre cei mai buni jucători ai Stelei, nu trebuie să lipsească din echipa de start", a adaugat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite