Gigi Becali: "Singura condiţie să rămân în Ghencea este să plătesc 2.000 de euro chirie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că nu-l interesează ce comunitate emite Clubul Sportiv al Armatei privind chiria Complexului Sportiv pentru că el a luat deja decizia de a evolua pe un alt stadion în sezonul viitor.

"Degeaba dau ei comunicate pentru că eu oricum plec de acolo. Eu am plecat deja. Eu plec de acolo pentru că nu-mi mai convine nici relaţia cu ei. Ei n-au nimic acolo. Când voi lua eu ce e al meu, o să vedeţi ce au ei. Şi o să vedeţi ce o să facă ei cu baza. Că o să dea ei bani să vin să joc acolo. Ce faci cu un stadion fără nocturnă şi fără toate celelalte lucruri pe care le-am făcut eu?", a spus Becali la Sport.ro

Oficialul stelist a menţionat că ar mai fi acceptat ca echipa să evolueze în Ghencea doar dacă ar fi plătit 2.000 de euro lunar chirie.

"Eu am fost destul de clar. Eu vreau să plătesc 1.000 de euro, cât plăteşte Dinamo, şi încă 1.000, cât plăteşte Rapid, şi să întreţin baza. Eu atât vreau. Ei nu vorbesc şi de 40.000 impozitele şi taxele la bugetul local. Pe ei nu-i interesează asta", a mai spus finanaţatorul.

Gigi Becali a precizat că se gândeşte şi la posibilitatea să schimbe denumirea echipei în Steaua 2003. "Vreau să scap de scandaluri, de jigniri, înjurături. Eu îmi văd de treaba mea, să-şi facă ei altă echipă. Cei de la AISS-ul ăla să-şi ia echipă. Le dau şi numele de Steaua. Eu vreau să am o viaţă liniştită, să mă duc la fotbal ca la spectacol, să fiu liniştit când îmi văd echipa. Dacă vor să se ducă în Ghencea, să se ducă pe Ghencea, care vor să vină pe Naţional Arena sunt cu mine. Cine se duce în Ghencea, e o altă Stea. Eu o să-i spun de exemplu Steaua 2003. Ei să-i zică Steaua Bucureşti. Nici nu mă interesează", a explicat el.

CSA Steaua a emis, vineri, un comunicat, în care îl acuză pe finanţatorul FC Steaua că dezinformează opinia publică privind chiria impusă pentru Complexul Sportiv Steaua pentru a obţine avantaje nemeritate şi neconforme. Conform CSA Steaua, suma de închiriere pentru întregul Complex Sportiv Steaua este de 21.600 euro lunar pentru clădiri şi terenuri în suprafaţă de 90.858,27 metri pătraţi (un teren în suprafaţă de 55.374 mp cu toate utilităţile aferente, precum şi clădiri şi spaţii funcţionale în suprafaţă de 35.484,27 mp construiţi). Astfel, potrivit reprezentanţilor clubului sportiv, "preţul de 0.24 de euro pe metru pătrat, scoate în evidenţă, încă o dată, dorinţa de continuitate şi stabilitate a echipei de fotbal cu tradiţia militară în locul în care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria fotbalului românesc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite