Gigi Becali: "Piţi voia să joace cu Real Madrid, dar nu putea renunţa la pregătire şi campionat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a explicat motivele pentru care trupa din Ghencea nu va mai juca amicalul cu Real Madrid. Latifundiarul a împărtăşit şi viziunea sa asupra condiţiilor pentru a face performanţă în România.

"Performanţa nu se poate face decât cu disciplină de fier. E cel mai important lucru în România. Pentru că noi nu avem jucători de mare valoare şi trebuie să compensezi prin mai multe lucruri. Disciplina de fier, seriozitate, ordine. Ca să faci ceva, trebuie să poţi face acel lucru. Trebuie să aplici disciplina în aşa fel încât să te iubească şi grupul. Dacă aplici disciplina şi nu te iubeşte grupul, nu eşti antrenor mare, degeabă o faci!", a declarat Becali la gsptv.

"Piţurcă ar fi jucat amicalul cu Real, dar fără să renunţe la anumite lucruri pe care trebuia să le facă la echipă: pregătirea, campionatul. Mult mai important este viitorul echipei, chiar dacă ar fi fost frumos să jucăm cu Real Madrid. Nu îmi pare rău că a picat amicalul, suporterii vor reveni cu siguranţă la stadion", a mai spus patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite