Gigi Becali: "Poate Dică e ceea ce lipsea Stelei şi nu-l mai iau pe Moraes!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a vorbit despre amicalul câştigat de Steaua astăzi, 4-1 contra lui Şerif Tiraspol.

UPDATE "M-a luat somnul la meci, aşa se întâmplă când face Steaua spectacol. Mi-a zis Meme că Dică e în formă şi la antrenamente. E posibil să nu-l mai vreau deloc pe Moraes. Se duce mâine Giovanni la Gloria şi mai vorbeşte el cu Jean Pădureanu. E posibil ca Dică să fie ceea ce i-a lipsit Stelei.

Azi au jucat rapid, au pasat bine, un-doi-uri frumoase, se apropie de tiki-taka. Echipa nu a jucat rău nici data trecută cand a fost Lăcătuş antrenor, dar să vedem ce-o fi în oficiale. Cine joacă bine în amicale, joacă bine şi în meciurile cu miză. Dacă jucăm la fel de bine nu mai iau pe nimeni, că poate încurc sistemul. Giovani se duce la Bistriţa să-l convingă pe Moraes că e spre binele lui să vină în Ghencea.

Există o ofertă, apropiată de cea a Stelei, pentru Junior. Nu este a lui CFR, e din Rusia. Dar nu poate concura cu oferta noastră, pentru că baiatul nu vrea să plece acolo. Kapetanos nu e fotbalist rău, singura problemă a lui e că noi nu puteam aştepta câteva luni să-şi intre în mână după accidentare.", a declarat Gigi Becali la gsptv

Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit ultimele noutăţi în privinţa negocierilor cu Gloria Bistirţa referitoare la atacantul brazilian Junior Moraes.

"Dacă Bistriţa i-a crescut preţul lui Moraes, Steaua nu mai este interesată de acest jucător. Cred că Jean Pădureanu a sperat că ia mai mult, dar pînă la urmă o să cedeze pentru că jucătorul nu vrea să plece în altă parte.

Eu nu cred că Găman s-a dus la Vitesse pe banii pe care se spune, poate o să ia băiatul banii ăştia 3.5 milioane de euro. Cine ar lua banii ăştia de care se vorbeşte? Nu consider că Găman ar trebui să aştepte să fie declarat liber. El are foaia aia şi se duce unde vrea", a spus Becali la sportro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite