Gigi Becali: "Nu cred că Oprescu e fraier, e băiat deştept"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat că vicepreşedintele grupării "roş-albastre", Tea Sponte, va prezenta conducătorilor MApN o ofertă de a lua în concesiune stadionul din Bulevardul Ghencea pe 49 de ani.

"Se întâlneşte Tea cu cei de la armată pentru concesionare pe 49 de ani. Să vedem dacă ne acceptă oferta. Dacă va fi contractul cum vrem noi, în două săptămâni stadionul e gata. Bine, mai există varianta să-l modernizăm mai întâi şi pe urmă să ne mutăm", a spus Becali.

El este convins că Steaua va evolua în grupele Ligii Europa pe Arena Naţională, deşi are un contract semnat şi pentru Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Nu cred că Oprescu e fraier, e băiat deştept. Pe el îl interesează să se joace acolo. O să ceară suma minimă. Noi vom juca pe Arena Naţională în grupele Ligii Europa. Avem contract şi cu arena din Cluj dacă e nevoie", a anunţat Becali.

Becali se află în conflict cu MApN legat de stadionul din Bulevardul Ghencea şi de sigla Steaua. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. În prezent, lotul echipei Steaua se antrenează la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia sau la Complexul Sportiv Buftea. Steaua a avut terenul propriu suspendat în prima etapă a Ligii I şi a evoluat la Constanţa, pe Stadionul Farul, în runda a doua disputând meciul cu Universitatea Cluj pe stadionul Astra, din Ploieşti. Steaua va evolua în meciul din play-off-ul Ligii Europa, cu ŢSKA Sofia, la Cluj-Napoca, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite