Becali: "Îmi pare bine că Meme şi Răducan sunt din nou uniţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, după ce a asistat la prima şedinţă de pregătire condusă de noul antrenor al echipei "roş-albastre", Mihai Stoichiţă, că este bucuros că directorul sportiv Narcis Răducan şi noul manager general, Mihai Stoica, s-au împăcat.

"MM m-a sunat acum o săptămână şi m-a întrebat dacă vreau să vină, pentru că în mod normal nu avem cum să pierdem campionatul. Îmi pare bine că sunt uniţi din nou MM cu Narcis, pentru că Dumnezeu nu ajută când e bârfă şi îmbârligături", a spus Becali. Mihai Stoica este la cel de-al treilea mandat la Steaua, după cele din perioada iunie 2002 - mai 2007 şi noiembrie 2010 - octombrie 2011. Înainte de a părăsi Steaua anul trecut, Stoica a avut mai multe conflicte cu managerul sportiv Narcis Răducan, dar şi cu alţi oficiali ai clubului.

Becali a afirmat că a asistat la antrenamentul echipei deoarece nu a mai fost de mult la o şedinţă de pregătire. "Am venit pentru că nu am mai fost de multă vreme la echipă să stau de vorbă cu jucătorii. Le-am spus jucătorilor că Ilie Stan a plecat, dar că nu e problema lor, că ei sunt profesionişti şi trebuie să se antreneze cu orice antrenor. Am mai făcut o glumă ba cu Mihăiţă (n.r. - Costea), ba cu Gardoş, ba cu Chiricheş, cu ăştia care vor fi controlaţi", a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite