Gigi Becali: „Luni va începe montarea noului gazon. Mă costă 360.000 de euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei este convins că Steaua va juca joi, 15 septembrie, cu Schalke pe „Arena Naţională" pe un gazon impecabil. A negociat preţul cu o firmă olandeză care, în schimbul sumei de 360.000 de euro, se va ocupa de toate detaliile acestui proiect.

Fanii Stelei au toate motivele să-şi procure un tichet pentru a-şi vedea favoriţii la meciul de debut din grupele Ligii Europa. Noua trupă a lui Levy va evolua pe un gazon impecabil şi pe un stadion de cinci stele. Finanţatorul roş-albaştrilor a promis că se va ocupa personal ca să schimbe gazonul mizerabil de la meciul cu Franţa cu unul foarte bun.
„Specialistul olandez a ajuns deja la Bucureşti, a fost şi la stadion şi a văzut care este treaba. Urmează să semnăm şi contractul, dar astea sunt detalii mai puţin importante acum", a spus Becali. Vizibil mulţumit de acţiunea sa, latifundiarul spune că în câteva zile „Arena Naţională" va avea un gazon direct proporţional cu frumuseţea arenei. „Sâmbătă dimineaţă, 35 de tiruri vor fi încărcate cu gazon şi imediat vor pleca spre Bucureşti. De luni dimineaţă va începe procesul propriu-zis de schimbare a gazonului, iar olandezii mi-au spus că au nevoie de o zi şi jumătate pentru a-şi face toată treaba. Eu le-am spus că le ofer şi a doua parte a zilei de marţi, numai să iasă bine. De miercuri, se poate dansa acolo".
Potrivit lui Becali, Steaua va putea efectua miercurea viitoare antrenamentul oficial chiar pe „Arena Naţională", iar voi se va putea desfăşura în condiţii excelente meciul cu Schalke din Grupa J a Ligii Europa (ora 22.05).

FOTO - VIDEO Gazonul de pe National Arena inspectat de UEFA

FOTO - VIDEO Dragomir se teme de inspecţia UEFA de la Arena Naţională: "Steaua n-are unde să joace!"

Becali: „Dacă Copos nu vrea să plătească, atunci după meciul Stelei îmi strâng gazonul“

După ce a văzut că reprezentanţii celorlalte echipe care  vor să evolueze pe „Arena Naţională“ dau din colţ în colţ când vine vorba de plata noului gazon, Becali a decis să suporte el întreaga cheltuială. „La discuţia de miercuri noapte de la stadion a fost şi MM dar şi primarul Oprescu. Când a auzit suma cerută de olandezi (360.000 de euro), Oprescu s-a speriat. Mi-a spus că n-are de unde să-mi dea atîţia bani. L-am liniştit şi i-am spus că plătesc eu tot. Am înţeles că Marius Stan nu mai vrea ca Oţelul să joace aici, aşa că să fie sănătos. În ceea ce-l priveşte pe Copos, dacă vrea şi el aici atunci să plătească. Dacă nu vrea, după ce joacă Steaua îmi adun frumos gazonul şi gata“, a completat latifundiarul.

Garanţie, un an de zile

Gigi Becali este mulţumit de afacerea sa. Aduce pe „Arena Naţională“ un gazon excelent, de provenienţă olandeză, care va fi instalat de nişte profesionişti ai domeniului şi va primi şi garanţii pe deasupra. „Ce să fac? Vorba aia: «obrazul subţire cu cheltuială se ţine». Vrei calitată, plăteşti. oricum, oamenii mi+au garantat că se va putea juca un meci oficial pe acest gazon imediat după ce este montat. Voi primi şi un certificat de garanţie de un an de zile“, a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite