Gigi Becali aruncă bomba în Liga I: "Porumboiu cumpără Rapid!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Gigi Becali a declarat că patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, vrea să cumpere Rapidul de la Copos şi a comandat un audit pentru a afla exact situaţia financiară a clubului.

"Porumboiu vrea să cumpere Rapidul. Acum stau la masa de negocieri. Mie îmi convine să ia Rapidul. Cu Porumboiu îmi place să mă bat. I-am spus să aibă grijă că îi pune o clauză şi ar putea ajunge să dea şi bani în plus.

Copos cere 9 milioane de euro pe Rapid. Clubul este dator la scietăţile lui Copos încă 25-30 de milioane. Eu cred că niciodată în viaţa lui, Copos nu se desparte de Rapid. Moare dacă se desparte, ca şi mine dacă mă despart de Steaua.

Porumboiu e un om ambţios, bagă bani, Copos e un om bun, dar nu la fel de competitiv ca patronul Vasluiului. De Dinamo nu se va despărţi Badea niciodată. Sunt simboluri şi spirite de care niciodată nu te poţi detaşa.

Răzvan rămâne la echipă şi vine şi Dinu Vamă. Firma de audit deja face auditul la Rapid. Zotta e la revedere.", a declarat Gigi Becali la gsptv.


"E o simpatie pe care am declarat-o de ani de zile pentru Rapid. Nu pot să-i iau farmecul vieţii lui George Copos. Nu e nimic adevărat în ce spune Gigi Becali. ", a spus Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite