Gigi Becali: "Jucătorii vorbesc prea mult, o să-l întreb pe Tătăruşanu dacă i s-a urât cu binele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre ultimele noutăţi din fotbalul românesc, dar a avut grijă şi să-şi pună la punct jucătorii mai recalcitranţi, fiind supărat pe portarul Tătăruşanu.

"Crăciunescu a spus că doar public vorbeşte despre arbitraj. Aşa spun şi eu către el: îl rog din inimă să nu mă arbitreze niciodată un maghiar, fie şi asistent. Voi nici nu ştiţi cât de patrioţi sunt ei, ţin parte CFR-ului.

Pot să primească ordine şi pe linie de sevicii secrete. Să nu credeţi că oamenii de anumite etnii din ţara asta sunt de capul lor. Paszkany este şef la tot UDMR-ul. El îi cheamă la ordine pe toţi, e o laudă asta, că e puternic. Ceea ce ştiu eu din anumite informaţii că Paszkany îi cheamă la ordine şi pe Marko Bela, şi pe Asztalos, şi pe «Mastaloş». E adevărat că CFR Cluj a avut şi echipă bună când a a luat eventul.

Aveam informaţii că Tătăruşanu tot întreba când ne întoarcem în Ghencea. Dar o să-l sun să-i zic că ne vom întoarce în Ghencea când vreau eu. Vom juca pe National Arena, cu bilete ieftine şi cu stadionul mereu aproape plin.

Jucătorii vorbesc prea mult. Trebuie să mă duc eu să-i spun lui Tătăruşanu: "«Băi Tătăruşanule, ce ai, ţi s-a urât cu binele? Imediat rămâi pe bancă de nu mai prinzi echipa naţională» Pe Maccabi o să-i batem cu 17-0 la Bucureşti", a comentat Becali la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite