Gigi Becali: "Jucătorii trebuie ţinuţi în presiune şi stres!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, la Sport.ro, că gruparea sa este aproape de a ajunge la o înţelegere cu MApN prin care formaţia antrenată de Ilie Stan să revină să evolueze în meciurile de teren propriu pe arena din Bulevardul Ghencea.

Întrebat dacă este rezolvată problema cu Stadionul Steaua, Becali a răspuns: "Cred că da. Nu vă pot da mai multe detalii. Argăseală şi cu Teia Sponte, ei negociază, ei fac, că eu trebuie să vorbesc direct cu ministrul Gabi Oprea, că eu sunt europarlamentar. Aşa că ei vorbesc la nivelul lor. Dacă nu se realizează mergem imediat la Buzău, n-avem noi stadion la Buzău? Caz de forţă majoră, o demonstrăm! Ne-a promis, avem acte, că am negociat, nu ne-a convenit ce am negociat şi gata! Şi cu o zi înainte putem să anunţăm LPF. Noi am luat licenţierea pe stadionul de la Buzău"

Referindu-se la presiunea pe care o pune pe echipa sa înaintea meciurilor, Becali crede că nu e suficientă: "Am luat lecţii de la Dan Petrescu... Nu în presiune trebuie ţinuţi jucătorii din România, ci în presiune şi stres. Cu 3-4 zile înainte de meci, trebuie ţinuţi şi în stres, şi în presiune. Când Steaua câştigă, eu plutesc de fericire".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite