Gigi Becali: "Nu o să merg pe Giuleşti. Copos e un om de nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu concepe un alt rezultat în afara victoriei cu Rapid şi îşi ameninţă fotbaliştii că vor rămâne neplătiţi dacă nu bat în Giuleşti. În schimb, Copos le promite o primă de 5.000 de euro la victorie

UPDATE: Gigi Becali nu va fi pe stadion în derby: "Ăla nu e stadion pe care să mergi! Copos e un om de nimic, nu mă împac niciodată cu el"

"Trebuie neapărat să câştigăm, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Vreau să-i batem şi în campionat, şi în Cupă, ambele meciuri sunt la fel de importante", a declarat Becali la Sport.ro.

"Dinu Gheorghe e prietenul meu, un om cu care sunt în relaţii bune, dar Copos e un om de nimic. Nu mă mai împac niciodată cu el. Pot doar să-l salut, mai mult nu", a mai comentat Becali.

"Nu am nimic cu suporterii, cu Dinu Gheorghe... cu nimeni. Dar Copos e un om de nimic şi nu au ce căuta niciodată în viaţa mea oamenii de nimic. Din punct de vedere al valorii, Steaua poate să câştige dubla cu Rapid. Dar mai e nevoie şi de noroc. Jucătorii vor lua bani doar în momentul în care vor ajunge pe primul loc", a spus finanţatorul din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite