Gigi Becali: "Mitică joacă table de 25 de ani şi tot nu ştie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul Stelei a afirmat că, pe lângă salariul de 40.000 de euro primit de la LPF, Dumitru Dragomir încasează comisioane din contractele pe care le încheie în numele Ligii.

"Durează 7-8 luni până nu o să fie Steaua programată. Dragomir habar n-are de regulament. El dacă îl citeşte, trebuie să-i explice avocatul ca să-l înţeleagă. El nu ţine minte. Joacă table de 25 de ani şi tot nu ştie. I-a zis Giovani că joacă de 25 de ani table şi tot n-o să înveţe pentru că nu are inteligenţă. El are intuiţie la şmecherie, că e făcut pentru asta, dar nu ţine minte", a spus Becali.

Finanţatorul Stelei a afirmat că, pe lângă salariul de 40.000 de euro primit de la LPF, Dumitru Dragomir încasează comisioane din contractele pe care le încheie în numele ligii. "Amendă 3 miliarde... Unde se crede? Are impresia că milioanele cresc aşa prin copaci, ca la el? La el vine unul sau altul să paseze, sare la cap. La mine nu vine nimeni, eu trebuie să-i fac. El are 40.000 salariu şi mai face un contract cu unul sau cu altul, mai bagă un adiţional şi mai scad nişte penalizări de un milion două sute şi cumpără o societate grea în ţară. Eu le ştiu toate astea, dar nu zic nimic. Lasă-l să ciupească şi el încă un milion, că e Mitică al nostru. Dar după astea, vrei să-mi tai capul şi mie? Nu se poate aşa ceva, nicăieri în lumea asta nu e aşa. Nici mafia nu face aşa ceva. Ăsta n-are reguli. Pe ale lui Dumnezeu nu le are, pe alea ale mafiei nici atât", a adăugat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite