Gigi Becali: "Nu-l dau pe Dorel Stoica gratis la Craiova!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat ultimele schimbări din lotul echipei, mărturisind că Dorel Stoica poate pleca din Ghencea numai contra unei sume de bani.

"Piţurcă nu îl va rata pe Stoica. L-am sunat pe Neagoe şi i-am zis să se grăbească dacă vrea jucătorii pe care eu i-am propus, pentru că am deja oferte pentru ei. Eu îi dau jucători la Craiova, dar el joacă la cacealma şi întinde coarda. El mă ştie pe mine şi crede că eu îi dau jucătorii fără bani, dar nu e chiar aşa, îi dau în condiţiile financiare care să mă mulţumească. Mie îmi place Dorel foarte mult. Ilie vede, însă, un altfel de fotbal faţă de mine şi Piţurcă. Viaţa va demonstra cine e mai mare antrenor. Nu acum, ci peste 3-4 ani, când Steaua va face performanţă în Europa. ", a explicat Becali la Sport.ro


Rusescu, al 7-lea pe listă

"Am luat şase, e posibil să mai vină şi al şaptelea. Rusescu sau Brandan vor veni, dar deocamdată nu se ştie. Ilie radia de bucurie când a aflat că i-am adus acesşi jucători. Dintre fotbaliştii veniţi de la Unirea, Apostol şi Ricardo mă încântă cel mai mult , ei pot rezolva meciurile prin forţa şi tehnica lo. Bilaşco şi Galamaz au semnat pe 3 ani, Apostol, Onofraş şi Ricardo au semnat pe 2 ani, iar Marinescu pe 5 ani, e mai tânăr"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite