Gigi Becali: "Colţescu ar trebui exclus! Şi eu arbitrez mai bine!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a vorbit, în direct, la GSP TV, despre meciul cu Victoria Brăneşti şi despre situaţia cu suporterii roş-albaştrii.

"Îi rog pe suporteri să vină să încurajeze echipa. O să urmeze meciuri la care stadionul va fi plin. Suporterii o să înţeleagă că asta este soluţia atunci cînd iubeşti o echipă. La meciul cu Brăneşti a fost o atmosferă frumoasă, s-a aplaudat chiar şi la scorul de 1-1", a declarat Gigi Becali.

"A fost primul meci al lui Ilie Dumitrescu, mi-a plăcut, mai ales că a schimbat un sistem de joc. Au fost multe ocazii de gol. Înainte aveam posesie, dar nu aveam ocazii. La scorul de 2-1, Ilie Dumitrescu a băgat jucători cu rol defensiv. Era normal, a vrut să ţină de scor, plus că a simţit că ceva nu era în regulă la sistemul de joc. Nu trebuie acuzat, în cinci zile nu poţi forma o echipă perfectă. În prima repriză au jucat bine, au atacat", a adăugat Becali.

"I-am înţeles pe suporteri. Era normal să-l susţină pe Piţurcă, a trecut doar un meci. O să se întoarcă pe parcurs la stadion. Ar fi frumos să revină, nu pentru mine, ci pentru Steaua, pentru că trebuie să redevenim cea mai puternică formaţie din România", a declarat patronul Stelei. "Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Cu Craiova am fost avantajaţi, cu Brăneşti, dezavantajaţi. Cred că Colţescu ar trebui exclus! Şi eu arbitrez mai bine decît el! A făcut nişte greşeli majore încă de la începutul campionatului. Arbitrii corupţi nu mai există în România, sînt doar slabi", a comentat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite