Chiricheş nu-l ascultă pe Becali: „Vreau să bat Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Becali i-a sugerat lui Chiricheş, jucător care va veni din vară la Steaua, să o lase mai moale contra roş-albaştrilor

Patronul Stelei nu vrea să repete experienţele cu Gloria Buzău sau Unirea Urziceni, când jucătorii trimişi de el la echipele respective au reuşit să câştige contra clubului din Ghencea.

Becali vrea să-şi ia toate măsurile pentru a fi sigur că va învinge Pandurii. Vlad Chiricheş, proaspăt ajuns la echipa naţională, va deveni jucătorul Stelei în această iarnă, iar, de aceea, latifundiarul speră ca promiţătorul fundaş să nu evolueze la capacitate maximă în meciul direct.

Chiricheş să nu joace prea bine sau să dea gol dacă vrea să mai ajungă la noi. Părerea mea e că mai bine se dă lovit", a comentat Gigi. Totuşi, jucătorul de 22 de ani n-are niciun fel de emoţie că ar putea să-şi supere viitorul şef. „Până în iarnă, eu sunt jucătorul Pandurilor, îmi fac treaba pentru echipe mea. Eu nu cred că domnul Becali se va supăra dacă voi face un meci bun, ba dimpotrivă, cred că ar trebui să se bucure. Nu simt niciun fel de presiune asupra mea, mai ales că eu cred că a spus lucrurile acelea în spirit de glumă", a comentat internaţionalul gorjenilor.

Şi antrenorul Petre Grigoraş are totală încredere în el. „Nu-mi fac niciun fel de probleme. Am avut o discuţie cu Vlad şi mi-a transmis că n-are nicio emoţie şi nicio problemă în a juca. Sunt sigur că, şi dacă va greşi, o va face neintenţionat. Îmi asum întreaga răspundere pentru prestaţia lui", ne- a mărturisit tehnicianul de 47 de ani.

Nu-l ştiţi pe Gigi?! El a făcut o glumă pe care eu chiar am gustat-o. Poate să zică de orice jucător să facă blat", Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite