Gigi Becali: "Borcea mi-a declarat război, război să fie"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele dinamovist a anunţat că se va lupta cu naşul său pentru a obţine semnătura atacantului Ciprian Marica şi a lui Wesley, după ce Steaua "i-a furat" pe Pârvulescu şi Chipciu.

"Borcea mi-a declarat război, să fie razboi. Între Dinamo şi Steaua nu poate fi prietenie, trebuie să fie război. Le-am făcut un bine celor de la Dinamo, deoarece acum vor investi mai mult. Eu nu am renunţat niciodată la Wesley, dar să vedem dacă Dinamo îl poate lua de la Vaslui.

Borcea mi-a spus că va băga din nou bani la Dinamo, chiar dacă ceilalţi doi acţionari, Dragoş Săvulescu şi Nicolae Badea, nu vor dori să investească. Borcea va reveni în ţară şi Dinamo va fi mai puternică. A început războiul cu Dinamo, iar lui Bicfalvi nu îi mai dau drumul acum. Dacă Dinamo îl vrea, îl poate lua la vară. În acest moment nu mă mai interesează decât Wesley şi Ciprian Marica. Cu toate astea, cred că ne alintăm, deoarece e greu ca vreun club din Liga I să-l poată transfera pe Marica.

Eu cu Porumboiu am făcut o înţelegere să mi-l dea. Porumboiu mi-a zis că-l dă doar la Steaua. Acum nu ştiu, poate că o să-l ia... Dar şi pe mine mă interesează Marica. Să fie război!", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite