Gigi Becali: "Balaj să uite de prietenia cu Stanciu şi să arbitreze corect!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte prestaţia viitoare a centralului Balaj, în partida de campionat pe care Steaua o va susţine sâmbătă, în deplasare, la Timişoara.

Patronul roş-albaştrilor pretinde că între managerul sportiv al bănăţenilor, Daniel Stanciu şi Cristi Balaj există o relaţie de prietenie. În acelaşi timp, jucătorii Stelei nu vor juca sâmbătă pe nicio primă.

"Pe Balaj l-aş ruga să uite de prieteniile cu Stanciu. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Dacă va greşi, va fi o greşeală voită, nu omenească. Eu vreau să arbitreze corect, nu vreau să greşească în favoarea Stelei. Nu dau niciun ban echipei dacă învingem la Timişoara. Aceste 3 puncte nu ne vor aduce nimic special în clasament. Dacă vom bate însă, se vor întâmpla multe lucruri în campionat, şi cu Vaslui, şi cu Dinamo", a spus Gigi Becali.

"Nu fac afaceri cu Timişoara, n-au niciun ban. Dacă au bani să facă contractele mâine. Timpul va rezolva problema asta. Pe Szekely îl pot lua, îl dau liber. Pe Surdu şi pe Bănel vor vedea ei sâmbătă cum îi iau", a declarat patronul echipei din Ghencea.

Gigi Becali şi-a luat angajamentul că de sezonul viitor Steaua va fi imbatabilă în campionat.

"Vă promit că în vară voi face o echipă în aşa fel încât să se bată ei între ei pentru locul 2. Mă vor ruga să nu le dau multe când jucăm contra lor. Eu ştiu ce vorbesc", a promis patronul Stelei.

Vorbind despre o eventuală îndepărtare a lui Răzvan Lucescu de pe banca echipei naţionale a României, oficialul clubului din Ghencea a declarat că îl susţine pe Cosmin Olăroiu ca succesor al actualului selecţioner.

"Cred că Olăroiu este un bun selecţioner. El a plecat la alte cluburi şi a făcut imediat performanţă, se poate adapta foarte repede", a încheiat Becali la digisport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite