Gică Hagi, „gata“ de Galata!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua în care echipa sa, Viitorul Constanţa, a debutat în liga a doua cu o victorie, Gică Hagi a mai primit o veste bună.

Astfel, "Regele" este dorit din nou pe banca tehnică a lui Galatasaray Istanbul, acolo unde a jucat în perioada 1996-2001 şi unde a mai antrenat în stagiunea 2004-2005.

"Biletul lui Hagi este pregătit", au scris turcii de la Fotomac, care îi numără zilele actualului tehnician, Frank Rijkaard. Olandezul are un început de sezon de coşmar (zero puncte după două etape plus eliminarea ruşinoasă din Liga Europa, suferită contra ucrainenilor de la Karpaty Lvov), astfel că preşedintele clubului "Cim Bom", Adnan Polat, este silit să ia măsuri.

"Gică, să fii gata!", i-ar fi spus şeful de pe Ali Sami Yen lui Gică Hagi într-o discuţie telefonică. Decisivă poate fi chiar ziua de astăzi, când Galata întâlneşte în deplasare pe Eskişehirspor, orice alt rezultat decât victoria "leilor" din Istanbul urmând să dea startul negocierilor oficiale dintre Hagi şi clubul la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite