Gică Popescu: "Twente are 51% şanse"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Fostul internaţional Gică Popescu îi avertizează pe stelişti că dubla din Liga Europa contra olandezilor de la Twente va fi foarte grea şi crede că advesarii au prima şansă de calificare.

"Eu cred că, în această dublă, 51% şanse sunt pentru Twente şi 49% pentru Steaua. Eu am văzut-o pe Twente jucând şi joacă foarte bine, joacă mult mai bine decât o face Steaua. Steve McClaren e un antrenor important în fotbalul european, însă, în acest nivel al competiţiei, surprizele sunt la tot pasul.

De ce nu ar fi şi Steaua o surpriză? Oricum, din punct de vedere al trecutului, al experienţei în această competiţie, Steaua e mult mai galonată decât Twente”, a spus fostul internaţional român.

"Orice jucător îşi doreşte să joace o astfel de finală, pentru că este o încununare a carierei. Însă mi se pare o strategie greşită să se gândească la finală, atâta timp cât ei mai au foarte multe hopuri până la finală. Ar trebui să ia lucrurile mai cu calm, încetul cu încetul, fiecare dublă în parte, iar dacă vor ajunge în finală, va fi un lucru extraordinar”, a mai spus Gică Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite