Gică Popescu: "Răzvan să plece dacă nu are încredere în grup"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca Gică Hagi, şi Gică Popescu se simte jignit de afirmaţiile făcute de Răzvan Lucescu despre reprezentativă şi spune că s-a impus în carieră prin dorinţă şi încredere în forţele proprii. "Eu nu sunt labil psihic", îi răspunde Popescu lui Răzvan

"Noi nu am suferit de labilitate psihică, atunci când intram în vestiarele de la Real Madrid sau Barcelona nu ne lăsam călcaţi în picioare. Nu pot accepta comentariile lui Răzvan Lucescu, e normal să mă deranjeze. Nu mă simt nici slab, nici în vreun alt fel. De aceea am devenit căpitanul Barcelonei, pentru că eram puternic, am dominat un vestiar cu 17 internaţionali.

Citeşte şi:

Mircea Sandu: "Generaţia de Aur a fost Steaua 86, nu naţionala 94"

Noi nu avem educaţie, însă valoare avem. Ne educăm prost copiii. În sport îi creştem prost.

În momentul în care ne permitem să îl atacăm pe Răzvan, eu şi Hagi suntem făcuţi praf de presă. Nu ne putem transforma peste noapte, aşa suntem de când ne-am apucat de fotbal. Cu încredere am făcut totul, nu ne-am lăsat niciodată călcaţi în picioare! Dacă Răzvan Lucescu nu are încredere în grup, să plece, să permită altcuiva care poate să scoată mai mult din acest lot", a comentat Gică Popescu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite