Fostul antrenor de la CFR Cluj, Gheorghe Ciorceri, revine la Timişoara după 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ciorceri (FOTO: ProSport)
Gheorghe Ciorceri (FOTO: ProSport)

Gheorghe Ciorceri vine sâmbătă, la Timişoara, cu Arieşul Turda, pentru a înfrunta formaţia pe care a pregătit-o în urmă cu 10 ani. Sosit în plină "eră Zambon" pe Bega, tehnicianul originar din Târgu Mureş n-a stat atunci decât şase etape la Poli, în turul ediţiei 2001-2002 a Diviziei B.

Gheorghe Ciorceri a fost adus de Zambon la Timişoara în vara lui 2001. La momentul instalării sale, tehnicianul ardelean avea ca obiectiv promovarea în Divizia A la finele sezonului. Începutul catastrofal al echipei, precum şi tot mai desele scandaluri iscate de patronul italian, i-au determinat plecarea de pe Bega după doar două luni şi jumătate de mandat. În 6 etape petrecute la Timişoara, Ciorceri a dus-o pe Poli pe ultimul loc în B2, cu doar 2 puncte acumulate din 18 posibile.

Întâlnire cu Ciorceri şi în Cupă

După despărţirea de Poli, Ciorceri i-a mai înfruntat o singură dată pe alb-violeţi. Se întâmpla la 14 octombrie 2008, în 16-imile Cupei României, fostul tehnician al timişorenilor pregătind atunci pe CFR II Cluj. Bănăţenii s-au impus cu 1-0 pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", graţie reuşitei lui Rusic, din minutul 90+1.

SURSA: banatsport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite