Ghionea a debutat la Poli: "Trebuie să câştigăm şi la Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ghionea a debutat, sâmbătă, într-un meci oficial pentru alb-violeţi. Fundaşul consideră că victoria a fost muncită. "Nu avem ce să-i reproşăm lui Scutaru, a fost o greşeală pe care o putea face oricare dintre noi şi nu ar trebui să-l afecteze. Acum ne pregătim pentru Cluj, trebuie să câştigăm acolo. Nu pot să spun că numai noi suntem principalii urmăritori ai Oţelului, mai sunt şi alte echipei", a declarat Sorin Gh

De cealaltă parte, componentul echipei Gaz Metan Mediaş, fostul jucător dinamovist Florin Bratu, l-a felicitat pe Zicu, pentru golurile înscrise. "Am avut o repriză bună, în care am reuşit să controlăm jocul, a venit repriza a doua, în care am şi înscris repede un gol. A urmat egalarea şi două goluri foarte uşor primite si apoi s-a terminat totul Timişoara are şanse la titlu, eu spun că sunt patru-cinci echipe care au şanse să câştige în acest sezon. Poli are un lot valoros şi e clar că se bate la campionat. L-am felicitat pe Zicu pentru golurile înscrise şi i-am urat succes în continuare", a afirmat Bratu.

Formaţia FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, prima din acest an. Golurile învingătorilor au fost marcate de Goga '55 şi Zicu '62, '76. Pentru Gaz Metan Mediaş a înscris Dudiţă, în minutul 49.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite