Becali: "Ghionea poate să plece pentru 100.000 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghionea poate să plece în schimbul a 100.000 de euro
Ghionea poate să plece în schimbul a 100.000 de euro

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a avut o discuţie cu fundaşul Sorin Ghionea, în care i-a explicat că încă are nevoie de el la echipă, însă l-ar lăsa să se transfere în Rusia, de unde are o ofertă, dacă gruparea respectivă va plăti 100.000 de euro.

"Ghionea voia să plece. El a şi avut o ofertă din Rusia. Eu i-am spus că mai am nevoie de el, el zicea că i-am promis că îl las liber şi atunci i-am spus că dacă îl voi ăia, să dea măcar o sută de mii pe el. Şi aşa a rămas, să dea o sută de mii", a spus Becali la sport.ro.

Becali crede că va reuşi să-l transfere pe atacantul bulgar Hristo Iovov, chiar dacă gruparea Levski Sofia susţine că acesta nu este de vânzare. "Cred că va veni Iovov până la urmă. Stoichiţă vrea să meargă în Bulgaria după el, dar eu i-am spus că nu mai are rost să se ducă, pentru că le-am acceptat toate condiţiile", a explicat Becali.

Antrenorul echipei Levski, Georgi Ivanov, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu atacantul Hristo Iovov, dorit de Steaua pentru un transfer, şi l-a asigurat că se află în planurile lui viitoare, jucătorul urmând să-şi încheie şi cariera la formaţia din capitala Bulgariei.

Becali a mai afirmat că şi mijlocaşul Mihăiţă Pleşan se poate transfera în schimbul sumei de 100.000 de euro. Fotbalistul echipei Steaua, Mihăiţă Pleşan, este dorit de gruparea franceză Grenoble, ocupanta ultimului loc în Ligue 1.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite