Ghionea: "La Steaua nu există omogenitate. Nu poţi să creşti jucători şi să ai şi rezultate!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ghionea
Sorin Ghionea

Fostul căpitan al Stelei, Sorin Ghionea, a vorbit despre perioada nefastă pe care o traversează echipa din Ghencea, explicând care sunt diferenţele dintre trupa lui Lăcătuş de acum şi cea din urmă cu câţiva ani.

"Sunt mai multe motive pentru care există o lipsă de rezultate la Steaua, dar prefer să nu vorbesc. Când ajungi la Steaua trebuie să înţelegi că există o presiune foarte mare a rezultatelor. Presiune din partea tuturor. Ca jucător trebuie să fii foarte bine pregătit pentru acest aspect, restul vine de la sine.

Nu poţi avea omogenitate şi un nucleu de jucători, dar şi rezultate bune în acelaşi timp. Când am jucat noi în UEFA în 2006 era un nucleu de 14-15 jucători şi se roteau doar cinci jucători. În momentul de faţă nu poţi să vrei să creşti jucători şi să şi ai rezultate bune. E cam greu.

Eu cred că toţi jucătorii din vestiarul Stelei îşi merită tricoul şi sper ca ei să treacă cât mai repede peste această fază proastă. Îi aşteaptă nişte meciuri grele şi cred că ei îşi vor reveni pas cu pas.

Nu pot nominaliza un jucător decisiv la Steaua. Ei trebuie să fie o echipă şi cu suportul fanilor trebuie să facă totul pentru victorie. Utrecht nu părea foarte bine organizată în defensivă. Steaua să aibă mare grijă la contraatacuri", a spus Ghionea la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite