Ghinion românesc în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Dan Petrescu şi elevii săi n-au avut noroc la tragerea la sorţi în Liga Europa, ghinionul i-a urmărit pe români şi în cea mai tare competiţie intercluburi.

Astfel, Chivu şi Inter Milano trebuie să înfrunte Chelsea, în timp ce Marica şi coechipierii săi de la Stuttgart au nevoie de o adevărată minune în faţa celor de la Barcelona.

Nici Fiorentina lui Mutu nu a avut noroc la tragerea la sorţi, Bayern München fiind unul dintre adversarii de evitat din urna secundă. În condiţiile în care existau variantele Stuttgart, ŢSKA Moscova şi Olympiacos, "Briliantul" şi colegii săi se pot considera dezamăgiţi.

Sorţii au fost şi mai cruzi cu Ciprian Marica, în locul căruia puteau fi Galamaz şi compania! Dacă ar fi rezistat la Stuttgart, Unirea ar fi disputat în Ligă o "dublă" de vis cu FC Barcelona. Relativ mulţumit s-ar putea declara, în schimb, Cristi Săpunaru, FC Porto având o misiune nu tocmai imposibilă în faţa lui Arsenal. Două confruntări îşi pot asuma statutul de "finale din optimi".

În primul rând Inter - Chelsea, adică o revenire "specială" a lui Mourinho, actualul tehnician al italienilor, pe "Stamford Bridge", acolo unde a antrenat timp de trei sezoane. Apoi, vom avea un AC Milan - Manchester United. Mai intens ca niciodată, în condiţiile în care "diavolul" David Beckham va fi adversar pe Old Trafford!

Liga Campionilor, optimi de finală

16 februarie şi 10 martie
Ol. Lyon - Real Madrid
AC Milan - Man. United

17 februarie şi 9 martie
FC Porto - Arsenal
Bayern - Fiorentina

23 februarie şi 17 martie
Stuttgart - FC Barcelona
Olympiacos - Bordeaux

24 februarie şi 16 martie
Inter Milano - Chelsea
ŢSKA Moscova - Sevilla

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite