Gheorghe Ştefan: "Vreau să vă zic ceva: arbitri sunt prieteni între ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a vorbit despre arbitrajul românesc, după care a contrazis teoria lui Gigi Becali, conform căreia "Balaj ar fi capul mafiei", fără a-i atribui circumstanţe atenuante centralului băimărean.

"Nu am fost niciodată un fan al lui Crăciunescu, dar cred că el ar trebui lăsat să facă un lot de arbitri români, să fim patrioţi. Am avut brigăzi străine care greşesc chiar mai mult decât ale noastre, chiar reţin o brigadă din Grecia care a viciat un rezultat. Pe la diviziile B şi C sunt arbitri buni, curajoşi, care pot fi promovaţi la "Excepţional". Dacă ar căuta în ligile inferioare şi ar promova, ar fi mai credibili.

A fost cazul lui Istvan Kovacs, care a debutat în Supercupă şi după aceea mi-a plăcut foarte mult cum arbitra, dar după ce a căpătat experienţă probabil şi-a permis şi alte lucruri.

Sunt cazuri de arbitri care trag numai într-un sens, iar asta ar trebui să-i dea de gândit domnului Crăciunescu şi să ia măsuri în consecinţă.

Nu cred că Balaj este corupt. Vreau să vă zic ceva, arbitri sunt prieteni între ei. De aceea, dacă unul este jignit de vreun conducător, la următorul meci arbitrul care îi e prieten celui insultat va încerca să ciupească pentru a se răzbuna" a spus Ştefan, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite