Gheorghe Nichita: „Poli Iași are obiectiv de promovare în 2012“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef al oraşului a afirmat că principalul scop pentru actualul sezon este reconstrucţia echipei, urmând ca promovarea în Liga 1 să devină o prioritate în sezonul viitor, care se va încheia în preajma alegerilor locale. Antrenorul Adrian Falub şi preşedintele Grigore Sichitiu şi-au prelungit contractele cu Poli.

Cu două zile înaintea primului meci din returul Ligii 2 de fotbal, primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a ţinut să traseze noile obiective pentru clubul din Copou.

Mai citiți:

Iaşi: „Este foarte rău pentru Poli că nu s-a amânat returul"

Politehnica Iaşi vinde de astăzi abonamente pentru returul Ligii 2

Principalul obiectiv este reconstrucţia echipei într-una care să se bată de la egal la egal cu cluburile din Liga 1. Nu mai vreau o echipă care să aibă doar un obiectiv de promovare, ca apoi să retrogradeze din nou. Dorim în continuare promovarea din acest sezon, dacă se poate, dar nu este un capăt de ţară dacă acest lucru nu se întâmplă", a spus Nichita, care va candida pentru un nou mandat la Primăria Iași chiar în 2012.

Pentru acest lucru, preşedintele Grigore Sichitiu a semnat un contract pe trei ani cu Poli, urmând ca şi antrenorul Adrian Falub să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vară cu încă un sezon. Sichitiu a ţinut să menţioneze faptul că clubul din Copou este printre puţinele din ţară fără datorii.

„În condiţiile actuale este o veritabilă performanţă că nu avem nicio restanţă financiară către stat şi jucători. Pot să afirm că din vară şi până acum am adus la Iaşi 35 de jucători, toţi gratis, asta din simplul motiv că nu s-a putut pune problema unui buget de transferuri", a precizat preşedintele clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite