Dinu Gheorghe: "Dacă mă duc la alt club, vreau buget şi să numesc antrenor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de Steaua şi de Rapid, Dinu Gheorghe spune care sunt condiţiile pentru care este dispus să părăsească pe FC Braşov.

"Şi azi am vorbit cu Gigi, mi-a propus din nou să vin la Steaua, nu e nimic deocamdată. Dacă nu voi continua la Braşov, e posibil să merg la Steaua. A fost o discuţie de principiu cu Gigi, nu m-am angajat în nimic.
Dacă voi merge la o altă echipă, un buget obligatoriu e prima condiţie pentru performanţă. Lotul actual al Stelei nu e de titlu, s-a văzut. Steaua a fost una dintr cele mai slabe echipe din ultimii ani în acest sezon, îmi pare rău dacă supăr pe cineva spunînd asta, dar ăsta e adevărul.

Sburlea trebuie să continue la Braşov încă doi ani, el în creştere, nu e un jucător care să poată fi titular la un club de talia Stelei la momentul actual.

Dacă voi decide să plec la Braşov şi să merg la altă echipă o să propun şi un antrenor, aşa e normal, de obicei propun antrenori pe termen lung, nu pe 7-8 luni, am argumente să conving că e cel mai nimerit cel pe care îl aleg.

Rapid are alte probleme acum, lăsaţi-i să-şi rezolve problemele. Am vorbit cu George, i-am transmis că îl aştept pe 15 mai la Braşov să ne duelăm. N-are George norocul să se scufunde planeta, staţi liniştiţi", a spus Dinu Gheorghe la "Contraatac", de la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite