Dinu Gheorghe: “Nu plec să las Rapidul baltă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, spune că nu a intenşionat să plece de la Rapid, aor că problemele din Giuleşti l-au făcut să tragă un semnal de alarmă.

"Nu ascund că au fost probleme financiare la echipă, în finalul săptămânii, efectiv m-am blocat şi am încercat să trag un semnal de alarmă, pentru că echipa munceşte şi are rezultate. Nu s-a pus problema unei rupturi între mine şi domnul Copos, sau să plec şi să las Rapidul baltă. N-am venit la meci pentru că aşa am crezut că e mai bine să fac.

Lucrurile sunt greu de asigurat pe termen lung ca să fim liniştiţi în totalitate. Banii pe care i-am primit a fost de la grupul de firme ale domnului Copos, sau de la el personal.

Noi nu ne scufundăm, dar trecem prin momente grele pentru că, din păcate, plătim un tribut foarte mare anului de graţie 2008-2009. Trebuie să facem eforturi constante pentru a acoperi datorii foarte mari din acea perioadă, care vin peste noi la foc automat.

Nu voi pleca aşa uşor de la Rapid, am să fac tot ce depinde de mine, cu orice efort, să ducem echipa mai sus decât a fost în ultimii ani, când au fost eşecuri majore ca performanţă şi ca bani.

E o depăşire de buget de aproximativ 1,4 milioane de euro. Sper ca băieţii să termine cât mai sus în campionat pentru a acoperi această sumă. Şi la nivelul salariilor s-a depăşit bugetul, dar nu avem ce critici să le facem, pentru că e un echilibru între joc şi salarii", a zis Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite