Geta Onu şi Sorin Cigan au primit pedepse cu suspendare pentru "blatul" din 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bihor s-a pronunţat în procesul fostului internaţional Sorin Cigan, trimis în judecată de procurorii DNA alături de ex-preşedintele clubului ACU Arad, Gheorghiţa Onu, pentru că ar fi încercat să aranjeze un meci cu FC Bihor, anunţă "Bihoreanul".

Astfel, Sorin Cigan a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de şase ani. Totodată, Gheorghiţa Onu a fost condamnată la o pedeapsă de doi ani şi şase luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de cinci ani. Judecătorii au dispus totodată confiscarea în favoarea statului a sumei de 102.700 lei, contravaloarea celor 30.000 euro, cu care Gheorghiţa Onu a încercat să corupă conducerea clubului orădean şi jucătorii, pentru ca aceştia să nu-şi apere în mod corect şansele şi să piardă meciul cu ACU Arad, la 13 iunie 2009.

Sentinţa Tribunalului Bihor nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel, care se va judeca la Curtea de Apel Oradea, iar ulterior, prin recurs, care se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite