Onu: "Un egal ar fi ideal pentru ACU în deplasarea de la Iaşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele formaţiei ACU, Geta Onu, e de părere că gruparea din Aradul Nou va reuşi să se menţină fără probleme în Liga a II-a.

„Eu cred că ne-am întărit, faţă de prima parte a campionatului. Avem dubluri pe toate posturile, iar jucătorii sunt de valori apropiate. Lotul e definitivat. Din punctul nostru de vedere, returul va fi greu, dar sunt convinsă că ne vom realiza obiectivul. Nu ştiu dacă va fi neapărat o luptă pentru menţinere, eu nici nu mă gândesc la chestia asta. La lotul pe care-l avem, nu m-am pregătit pentru o luptă la retrogradare. Cred că echipa poate mai mult", a subliniat Onu. ACU începe returul pe terenul lui ACSMU Poli Iaşi, grupare pe care o răpunea în debutul sezonului. E precauţie în rândurile arădenilor înaintea meciului. „La Iaşi, din punctul meu de vedere, ne propunem un egal. Având în vedere că jucăm în deplasare, pe terenul unei candidate la promovare, având în vedere starea terenului la ora meciului, e posibil să fie destul de proastă, cred că un egal ar fi suficient", a punctat şefa "studenţilor".

Despre ACU Arad

image

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU Arad a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În sezonul actual au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de inimosul rector Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite