Gestul huliganului care l-a lovit pe Galamaz a şocat presa internaţională!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enache a străbătut aproape jumătate de teren înainte să-l pocnească pe Galamaz (captură DigiSport)
Enache a străbătut aproape jumătate de teren înainte să-l pocnească pe Galamaz (captură DigiSport)

Presa din toată lumea a comentat în termeni duri incidentele de la Ploieşti. Galamaz a ajuns la spital după ce a fost lovit de un suporter al Petrolului cu-n box în figură.

“Haos în România. Un fotbalist de la Steaua a fost lovit pe teren de un suporter, însă arbitrul n-a oprit meciul. I-a pus însă capăt câteva momente mai târziu, după ce goalkeeperul Stelei a fost lovit cu o torţă din tribună” – El Mundo.

“Fotbalistul George Galamaz, de la Steaua, a ajuns la spital dupa ce-a fost lovit de un suporter care a pătruns pe terenul de joc. Spre surprinderea tuturor, arbitrul n-a oprit meciul după acea fază” – AS.

“Liga 1 din România a fost lovită duminică de un incident urât la meciul dintre Petrolul şi Steaua. Un fan local a sărit pe gazon şi i-a aplicat o lovitură groaznică lui Galamaz, care a ajuns la spital” – Marca.

“Un fan al Petrolului a sărit din tribune, a alergat pe terenul de joc şi l-a lovit pe Galamaz, de la Steaua. Acesta a căzut imediat şi a fost transportat la spital” – El Pais.

“Un spectator a intrat în teren şi a fugit până la mijlocul terenului, iar acolo l-a lovit în faţă pe Galamaz” – ABC.

“O partidă de nebuni în România. Un huligan a lovit un fotbalist pe teren. Apoi, suporterul a fost lovit de doi jucători ai Stelei, pentru ca apoi partida să fie suspendată din cauza unei fumigene aruncate din tribune” – Dia a Dia.

“Un suporter a reuşit să alerge pe teren până la mijlocul terenului, unde l-a lovit pe Galamaz, după care a fost luat la pumni, asa cum merita, de jucătorii Stelei” – Yahoo.

“Violenţe groaznice în România. Jocul dintre Petrolul şi Steaua a fost suspendat dupa ce un suporter a lovit un jucător pe terenul de joc, iar un alt jucător a fost lovit cu o torţă aruncată din tribune” – Record.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite