VIDEO / Gest emoţionant de fair-play în campionatul iranian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motevasel-Zadeh (nr.27)
Motevasel-Zadeh (nr.27)

Echipa sa conducea cu 1-0, iar lui i s-a ivit ocazia să marcheze cu poarta goală pentru a dubla avantajul formaţiei sale.

 N-a făcut-o, iar ai săi au pierdut meciul cu 2-1. El, în schimb, a câştigat admiraţia iubitorilor de fotbal din Iran. E vorba de Amin Motevasel-Zadeh, atacantul celor de la Moghavemat Sepasi, iar episodul s-a petrecut în ultima etapă a campionatului iranian. În minutul 49 al meciului Moghavemat - Steel Azin, la scorul de 1-0 pentru gazde, după o ciocnire între portarul oaspeţilor şi un atacant al lui Moghavemat, balonul a sărit la Motevasel-Zadeh. Acesta se afla într-o poziţie ideală pentru a trage la poarta goală. Numai că, fotbalistul de 27 de ani, a preferat să dea mingea afară, arătând cu degetul spre goalkeeper-ul de la Steel Azin, care era prăbuşit pe gazon.

Moghavemat cu fair Play, Steel Azin cu punctele

Gestul lui Motevasel-Zadeh a fost aplăudat de jucătorii oaspeţilor, căpitanul Kavianpour îmbrăţişându-şi adversarul imediat după ce acesta a dat mingea afară. Până la finalul partidei însă n-a mai fost loc de sentimentalisme. Cei de la Steel Azin au marcat de două ori - golul victoriei chiar în minutul 90 - pentru a întoarce rezultatul şi a câştiga cu 2-1.

Poţi să vezi mai jos gestul de mare fair-Play al lui Motevasel-Zadeh (faza începe după un minut şi 25 de secunde)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite