Geraldo l-a convins pe Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor îl va păstra în lot pe portughez. Singura problemă ar fi salariul fundaşului. Titular cu toţi antrenorii Stelei în acest sezon, Geraldo Alves a marcat aseară primele sale goluri la gruparea roş-albastră şi pare a-şi fi asigurat un loc şi pentru viitor.

Portughezul nu mai marcase într-un meci oficial de patru ani, când reuşise tot o „dublă" pentru Pacos Ferreira. Contestatarul numărul unu al lui Geraldo până ieri, Gigi Becali s-a convins şi el de calităţile lui Alves şi este hotărât să îl ţină şi în sezonul următor.

În acest sens, patronul din Ghencea l-a mandatat pe Mihai Stoica să pornească discuţiile pentru renegocierea contractului stoperului stelist. În iarnă, la revenirea sa în Ghencea, Meme i-a propus acestuia micşorarea salariului, în condiţiile în care Becali oricum îşi dorea să îl cedeze gratis la finele stagiunii.

Dacă atunci a refuzat, acum, odată cu schimbarea atitudinii conducerii roş-albaştrilor faţă de el, este foarte posibil ca Geraldo să accepte să semneze un nou contract, din care să câştige 200.000 de euro pe sezon, în loc de 300.000, cât ia acum. „Mă simt foarte bine aici şi îmi doresc să continuu şi în campionatul următor tot la Steaua", a admis şi „Jerry".

E ca un robot

Pe lângă prestaţiile din timpul partidelor, Geraldo Alves a impresionat prin modul exemplar în care se comportă atât la antrenamente, dar şi în afara terenului. Fundaşul nu iese în oraş decât să mănânce, urăşte cluburile, nu consumă alcool şi nu fumează. De aceea, colegii l-au poreclit, în glumă, „Robocop". „Are un caracter excepţional. Nu crâcneşte când vine vorba de muncă, nu se ceartă cu nimeni, se antrenează ca un robot. Mai mult, noi îl tachinăm că la goluri nu se bucură şi la ratări nu schiţează niciun gest", îl laudă pe portughez elevii lui Cîrţu.

"Geraldo m-a convins! Îl păstrăm şi în sezonul viitor pentru că este băiat cuminte, toţi antrenorii mi-au vorbit frumos de el."
Gigi Becali
finanţator Steaua

E fratele lui Bruno Alves, de la Zenit Sankt Petersburg

Geraldo Alves se trage dintr-o familie de fotbalişti. El este cel mai în vârstă dintre fraţii familiei, însă şi ceilalţi doi membri practică sportul de performanţă. Bruno, în vârstă de 29 de ani, este legitimat la Zenit St. Petersburg, în Rusia, după ce a jucat şi la FC Porto, iar Julio (19 ani) joacă la Rio Ave, pe postul de mijlocaş.

2 goluri a marcat Geraldo Alves pentru Steaua în cele 21 de meciuri jucate în tricoul roş-albastru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite