George Curcă debutează în Europa la Bălţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone îl va titulariza mâine în meciul cu Olimpia Bălţi pe portarul adus vara trecută de la Farul. Pe lista UEFA, Dinamo a înscris doi goalkeeperi: Curcă şi puştiul Bălgrădean. Naumovski, adus să întărească poarta, nu este eligibil.

Macedoneanul a evoluat deja în primul tur preliminar al Ligii Europa, cu fosta sa echipă, FC Rabotnicki, şi nu poate evolua şi pentru „câini".

Antrenorul Ioan Andone este nevoit să înceapă partida de mâine contra moldovenilor de la Olimpia Bălţi, din turul doi preliminar al Ligii Europa, cu George Curcă. Portarul de 29 de ani va debuta practic în cupele europene, deoarece până acum a evoluat doar în Intertoto, pe vremea când era legitimat la Farul.

Curcă nu are multe meciuri pentru Dinamo nici în Liga I. Doar de opt ori a fost titular, George fiind a treia soluţie din lot după Dolha şi Cristi Munteanu, vărul său.

Titular doar la Dinamo II

Astfel, Curcă a evoluat constant pentru Dinamo II şi a fost titularizat sub comanda lui Ţălnar numai după ce primii portari din lotul mare s-au accidentat.

În partidele în care Curcă a jucat, Dinamo a obţinut o singură victorie (cu Unirea Alba Iulia), cinci remize şi două înfrângeri. În principiu, Curcă şi-a făcut treaba, dar a „comis-o" în meciul cu Unirea Urziceni, scor 4-4, când l-a înlocuit pe Dolha, care se accidentase.

După disputa cu ialomiţenii, unul dintre acţionarii roş-albilor, Vasile Turcu, l-a „desfiinţat" pe Dolha, dar au fost voci care l-au acuzat şi pe Curcă, vinovat de primirea a două goluri: „Avea două rânduri de haine pe el şi până a intrat în teren se plictisise lumea în tribune. Are şi multe kilograme în plus, iar înainte de meci nici măcar nu s-a încălzit".

Meciurile lui Curcă la Dinamo

Rapid (tur) - 1-1
FC Timişoara (tur) - 0-2
Urziceni (din min. 69, a luat două goluri)   - 4-4
Poli Iaşi - 1-1
Rapid (retur) - 2-2
FC Timişoara (retur) - 1-2
Alba Iulia - 2-1
Astra- 3-3

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite