George Copos către Şumudică: "Să mă laşi naibii şi să pleci!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după eşecul cu Sportul Studenţesc, patronul Rapidului a luat hotărârea de a-l demite pe tehnicianul Marius Şumudică, anunţă prosport.ro.

La finalul meciului pierdut în Giuleşti cu "lanterna roşie", patronul formaţiei de sub Grant s-a dus furios la vestiare, acolo unde a avut o discuţie aprinsă cu jucătorii şi cu Marius Şumudică, pe care l-a anunţat că renunţă la serviciile sale, anunţă prosport.ro.

"Şumudică, împreună cu Dinu Gheorghe, au spus că-şi asumă responsabilitatea. Am arătat ca o echipă judeţeană în această seară, cei care au stat pe bancă ştiu cel mai bine ce s-a întâmplat astăzi",  a declarat Copos pentru Mediafax, după care s-a dus la vestiare unde s-a răstit la antrenorul giuleştenilor. „N-ai vrut să faci recuperare după meciul cu Astra, faci numai ce vrei tu la echipă, să pleci şi să mă laşi naibii în pace!”, i-ar fi spus patronului Rapidului lui Şumudică, conform GSP TV.

În aceste condiţii, George Copos este obligat să îi plătească lui Marius Şumudică integral contractul până la finalul sezonului, respectiv 120.000 de euro!

La conferinţa de presă de la finalul partidei s-a prezentat secundul Rapidului, Petre Cristian, care a explicat că George Copos, Dinu Gheorghe şi Marius Şumudică purtau în acel moment discuţii în vestiarul echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite