George Copos: „I-am lăsat un Bentley pe mână“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cordial cu Răzvan la început, Copos nu a trecut cu vedere eşecul de la Cluj
Cordial cu Răzvan la început, Copos nu a trecut cu vedere eşecul de la Cluj

George Copos pune deja presiune pe Lucescu jr comparând echipa din Grant cu o maşină de lux. Copos susţine că i-a făcut lui Lucescu cel mic toate poftele şi-l anunţă că are ca obiectiv titlul în sezonul viitor, dar şi că va fi răspunzător de un eventual eşec.

George Copos este inconfundabil. Vorbeşte cu haz de revenirea lui Răzvan Lucescu în Giuleşti, dar, printre glume, omul de afaceri devine serios când vine vorba de obiectivele echipei. Mai ales că-i place să pună presiune pe stafful tehnic. „În prezent, Răzvan se pregăteşte să redevină inginer mecanic «de uzină»", a spus Copos în stilu-i inconfundabil.

Finanţatorul vişiniilor spune că i-a lăsat fostului selecţioner o echipă a cărei valoare echivalează cu o maşină de lux: „Lucescu preia un Bentley, o maşină rapidă şi, din nou, europeană. Are posibilitatea de a asambla maşina din piesele aceluiaşi producător, adică din piesele Rapidului. A mai făcut‑o, în trecut, cu mare succes. Sperăm cu toţii că o va face din nou".

Copos îi garantează lui Lucescu că va avea mână liberă în cadrul echipei, dar şi că va răspunde total de rezultate: „Tu scrii partitura, tu faci repetiţiile, tu pregăteşti concertele. E meritul tău dacă orchestra cântă bine. Ai şi toată responsabilitatea dacă nu se întâmplă aşa. Aşadar, începe o nouă aventură şi o nouă epocă la Rapid. Poate va fi «Rapid 2002 - 2003, campionatul şi Supercupa»".

Dacă îl demite, plăteşte un milion de euro!

Copos vrea să fie sigur că Răzvan Lucescu nu va pleca de la echipă înainte de termen şi i-a pus o clauză în contract că e bun de plată. Firesc, şi Lucescu jr vrea un milion de euro în cazul în care va fi demis. „Răzvan nu poate pleca aşa uşor. Există în contract o clauză cu o sumă care trebuie plătită în cazul unei rezilieri unilaterale a contractului. De fapt, ca să se înţeleagă, este o clauză în oglindă, pentru că şi noi am plăti într-o asemenea situaţie. Suma e mult mai mare de 500.000 de euro", a explicat Copos.

Lazăr pleacă sigur de la Rapid

Copos a anunţat că nu a ajuns la un acord cu Costin Lazăr pentru prelungirea contractului, iar acesta va părăsi echipa. „Noi i-am făcut o ofertă de nerefuzat lui Costin Lazăr, din păcate el a spus pas. Mie îmi pare foarte rău că pleacă de la Rapid, dar asta este viaţa", a conchis Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite