George Copos: "Am o stare de frustrare enormă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, pentru ProSport, că absenţa sa de la ultimele două partide ale echipei giuleştene se explică printr-o "stare de frustrare enormă" cauzată de faptul că este "prea multă minciună" şi "justiţia se face în mass-media".

"Jucătorii şi antrenorii Rapidului trebuie să înţeleagă faptul că nu sunt supărat pe echipă. Din contră, sunt foarte mândru de tot ce fac în teren şi de rezultatele lor. N-am venit la stadion pentru că nu mai am chef de nimic. Justiţia la noi din păcate se face în mass-media şi nu unde trebuie. E prea multă minciună. Am o stare de frustrare enormă cum n-am simţit niciodată în viaţa mea", a spus Copos. El a adăugat că nu îşi explică ceea ce se întâmplă în "dosarul transferurilor" atâta timp cât nu există nicio faptă şi nici măcar o probă. "Nu pot să înţeleg cum se poate judeca atâta timp cât nu există o faptă şi nici măcar o probă. Nu ştiu, mi-e silă de tot, e prea mult neadevăr. De asta sunt foarte frustrat", a menţionat George Copos.

Acţionarul majoritar nu s-a aflat în tribună la primele două meciuri oficiale de pe teren propriu ale formaţiei Rapid disputate cu Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti în cadrul etapelor XIX şi XX ale Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite