Gazul i-a „ars“ şi pe „studenţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima confruntare Gaz Metan - Sportul în Liga I s-a dovedit a fi una dominată categoric de gazde, chiar dacă ambele formaţii veneau după victorii importante: ardelenii 2-0 cu Astra, la Ploieşti, iar bucureştenii 4-2, acasă, cu Bistriţa.

Medieşenii au marcat repede, în minutul cinci, prin cel mai înalt jucător din prima ligă, Zarko Markovici (2,04 metri), care a reluat cu capul mingea centrată de Eric din lovitură liberă. Imediat după deschiderea scorului, elevii lui Cristi Pustai s-au retras în apărare lăsând „studenţilor" posibilitatea de a ataca şi de a avea o posesie mai bună.

De aici până la finalul reprizei a ieşit o partidă anostă în care doar ocazia uriaşă a lui Tibi Bălan a dezmorţit asistenţa. Repriza secundă a debutat cu o nouă şansă irosită de bucureşteni, Curelea reluând în portarul Pleşca din câţiva metri.

Eric, al patrulea meci consecutiv cu gol

Replica gazdelor a venit imediat sub forma a două goluri înscrise în doar opt minute. Mai întăi a punctat Muntean (59) după o „torpilă" din interiorul careului, iar apoi Eric (67) dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Cu această reuşită, brazilianul a ajuns la cota şapte în actuala ediţie de campionat. În ultimele patru meciuri, el şi-a trecut de fiecare dată numele pe lista marcatorilor.

3 - 0

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Fl. Lazăr, Akaki, Markovici (Kubala 53) - A. Muntean, Hoban, Todea, Eric (Dudiţă 69), Pîrvulescu - Aganovici (Silvăşan 71).
Antrenor: Cristi Pustai
Sportul: Viciu - Ciupe, Ghinga, Patriche, Farmache (Maxim 46) - T. Bălan, Cruceru (Nicola 71), Cr, Irimia, Varga, Postolache (Ferfelea 63) - Curelea. Antrenor: Tibor Selymeş
Goluri: Markovici 5, A.
Muntean 59, Eric 67
Stadion „Municipal" (Sibiu): 5.000
Arbitru: Istvan Kovacs

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite