Gaz Metan îşi află mâine adversarul din Liga Europa. Vezi cu cine poate cădea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul spre grupele Europa League începe mâine, la Nyon, de la ora 14:00, când va avea loc tragerea la sorţi pentru primele două tururi preliminare.

În urne se va regăsi şi o reprezentantă a Ligii 1, Gaz Metan, echipă ce a terminat pe locul 7 în ultima ediţie de campionat, dar care a profitat de excluderea Timişorei din competiţiile continentale. În prima fază a competiţiei vor intra 50 de echipe din toată Europa, inclusiv cele calificate pe baza clasamentului fair-play.

Cele 25 de cîştigătoare merg în turul 2, unde se vor alătura celorlalte 55 de formaţii deja calificate pentru această fază. Gaz Metan Mediaş va fi cap de serie în acest al doilea tur datorită coeficientului şi are o şansă importantă de a ajunge în penultimul tur preliminar.

Posibili adversari

Buducnost Podgorica
Khazar Lankaran
NK Domzale
Tromso IL (dacă trece de primul tur)
Dinamo Tbilisi (dacă trece de primul tur)

Meciurile din primul tur vor avea loc pe 30 iunie şi 7 iulie, în timp ce partidele din turul secund se vor disputa pe 14 şi 21 iulie.

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a discutat la Radio GSP despre tragerea la sorţi de luni din Europa League: "Noi fiind o echipă mai mică, ne-am pregătit de fiecare dată bine, este perioada cea mai grea din viaţa fotbalistului. Mi-aş dori să trecem de turul doi, iar apoi aş vrea o echipă mare, din Anglia sau Spania!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite