Gaz Metan Mediaş va susţine cel puţin şase meciuri în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a încheiat stagiul de pregătire fizică şi va pleca în Antalya unde va susţine cel puţin 6 meciuri amicale, a anunţat antrenorul Cristian Pustai cu prilejul unei conferinţe de presă.

"S-a încheiat o primă parte, cea mai grea, legată de pregătirea fizică. Sunt mulţumit, jucătorii au răspuns solicitărilor cu bine, nu avem accidentări foarte multe. Terenurile sunt tari şi mai apar accidentări. Urmează o perioadă de jocuri, cel puţin 6 amicale, în care toţi jucătorii vor acumula minute şi în care fiecare trebuie să arate că îşi doreşte un loc de titular. Bucci şi Del Campo îşi continuă recuperarea, noutăţi ar fi Dudiţă şi Munteanu, dar vor mai veni jucători pe care o să-i testăm şi sperăm că vom mai face 2 transferuri", a declarat Pustai.

Iată programul jocurilor:

28 ianuarie: Gaz Metan - Dinamo Briansk (Rusia)

30 ianuarie: Gaz Metan - FC Dila Gori (Georgia)

2 februarie: Gaz Metan - FK Ienisei (Rusia)

4 februarie: Gaz Metan - FK Fakel Voronej (Rusia)

7 februarie: Gaz Metan - FK Tobol Kostanai (Kazahstan)

9 februarie: Gaz Metan - Gloria Bistriţa (România)

Toate jocurile se vor disputa de la ora 15:30.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Cosmin Vîtcă, Răzvan Pleşca, Edgard Portnjos

Fundaşi: Florin Lazăr, Sergiu Muth, Ionuţ Buzean, Jasmin Trtovac, Zarko Markovic, Cosmin Frăsinescu, Radu Zaharia, Ivan Vukadinovic

Mijlocaşi: Thaer Bawab, Răzvan Avram, Costin Gheorghe, Ciprian Petre, Ovidiu Hoban, Alex Munteanu, Doru Dudiţă, Dan Bozeşan, Cornel Todea

Atacanţi: Dan Roman, Florin Bratu, Alin Liţu, Cristi Bud

Singurul fotbalist care a absentat de la reunire a fost brazilianul Vitinho Medeiros, care va ajunge în această seară la Mediaş.

sursa: Romaniansoccer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite