Gaz Metan - FC Vaslui 0-0 / Pustai: "Avem nevoie de un vârf"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Vaslui, echipă care venea după trei victorii consecutive. Moldovenii au avut o posesie mai mare, însă cele mai mari ocazii i-au aparţinut brazilianului de la Mediaş, Eric de Oliveira.

Tehnicianul Cristi Pustai crede că echipa sa ar fi obţinut un rezultat mai bun dacă ar fi avut un vârf de atac mai bun: "E un rezultat care ne produce o uşoară urmă de insatidfacţie. Puteam să învingem, am avut şi o bară, dar până la urmă este un punct obţinut contra unei echipe care vrea titlul. E greu când nu ai un atacant incisiv, trebuie răbdare şi timp. Cred că trebuie să căutăm un jucător bun care să vină în iarnă la Mediaş. Se încheie o perioadă frumoasă la Sibiu, aş fi vrut să ne despărţim de acest public cu o victorie", a declarat Pustai.

Filmul meciului

Eric, doar o transversală. Elevii lui Cristi Pustai au avut cele mai mari ocazii ale partidei prin Eric. Brazilianul, care a avut şi o bară în prima repriză, a trimis numai puţin de cinci şuturi pe poarta lui Kuciak, scoase cu greu de portarul slovac, în timp ce vasluienii nu au avut nicio ocazie clară de gol.

Meme Stoica, primul meci pe banca Vasluiului. Noul preşedinte al moldovenilor, Meme Stoica, s-a agitat şi a protestat foarte des la deciziile lui Deaconu, în primul său meci alături de Lopez Caro pe bancă.

Caro, neînvins de patru etape. După înfrăngerea cu Unirea Urziceni (2-1), echipa antrenată de Lopez Caro a reuşit trei victorii consecutive, cu Oţelul, Dinamo, Bistriţa. În faţa medieşenilor, Wesley şi compania nu au avut nicio ocazie clară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite