Gardoş a fost suspendat 10 etape!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a FRF s-a reunit azi pentru a judeca mai multe cazuri, cel mai important fiind al stelistului Florin Gardoş, care l-a accidentat grav pe Cosmin Băcilă.

După mai bine de 3 ore, membrii comisiei au decis ca fundaşul să fie suspendat 10 etape. Roş-albaştrii au anunţat că vor face apel.

Celelalte decizii au fost: Dinamo - trei etape cu porţile închise, Ovidiu Herea - trei etape, Viorel Hizo - trei etape, Răzvan Lucescu - două etape, Petre Grigoraş - Avertisment, Vasile Şiman - cinci luni de suspendare pentru declaraţii nesusţinute de dovezi.

Reacţia lui Băcilă: "E prea mult!"

"E prea mare pedeapsa, 10 etape sînt prea multe. I-aş fi dat două etape pentru că a luat cartonaş roşu, atât. Lăsaţi copilul în pace, să joace! Sufăr eu destul, ce rost are să sufere şi el?", a declarat Cosmin Băcilă la aflarea sancţiunii.

Condescu: "Facem recurs. Să stea cât stă şi Băcilă!"

"Noi vom face recurs la această decizie a Comisiei, Gardoş trebuia să fie suspendat tot atâta timp cât va sta pe margine şi Băcilă. Nu contează că Băcilă a dat declaraţie scrisă că nu îl dă în judecată, în instanţă nu are nicio valoare această declaraţie, deoarece este sub influenţa calmantelor. Gardoş nu a vrut în mod clar ca jucătorul Pandurilor să treacă de el. Gestul Stelei de a se oferi să-l opereze pe Băcilă la Spitalul Militar era binevenit, dar avea ca scop doar micşorarea numărului de meciuri de suspendare pentru Gardoş", a spus Marin Condescu, preşedintele lui Pandurii, la Sport.ro.

Gigi Becali: "Nu mai înţeleg nimic!"

"Nu mai înţeleg nimic, adică Băcilă spune că nu are nimic cu Gardoş şi acum Condescu vine şi spune altceva. Să-i dea 72 de etape, atunci", a reacţionat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite