Steliştii au prezentat modelele colecţiei primăvară-vară 2011 de îmbrăcăminte FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii echipei Steaua, Florin Gardoş, Ciprian Tătăruşanu şi Janos Szekely au prezentat, vineri, piese de îmbrăcăminte din colecţia "FCSB Smart Casual" Steaua/Bigotti primăvară-vară 2011, într-un eveniment care a marcat şi cinci ani de colaborare între gruparea "roş-albastră" şi firma Bigotti.

La evenimentul de la magazinul Bigotti din Baneasa Shopping City au fost prezenţi şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, directorul sportiv Narcis Răducan şi preşedintele CA, Valeriu Argăseală.

Mihai Stoica a precizat că ar fi vrut să prezinte şi el haine din colecţie, dar se simţea eclipsat de Florin Gardoş şi Ciprian Tătăruşanu. "Mă gândeam că dacă tot am pierdut patru kilograme să mă bag şi eu, dar cum să te bagi cu Gardoş şi cu Tătăruşanu? Parcă joc în Albă ca Zăpada cu ei. Chiar dacă am 1.84. Arată cam bine băieţii pentru nişte fotbalişti. Cred că dacă se lasă de fotbal, peste 15 ani au o carieră asigurată", a spus Mihai Stoica.

Argăseală crede că orice fotbalist de la Steaua ar putea fi un bun manechin. "Sunt din ce în ce mai mulţi fotbalişti care apar pe coperţile diverselor reviste de modă. Au ce să prezinte şi pe ce să prezinte colecţiile respective. Cred că toţi sunt apreciaţi ca modele, dar nu din asta şi-au făcut o meserie. Au însă fizicul să prezinte în orice fel de ţinută", a precizat el.

Szekely a declarat că nu ar putea urma o carieră ca fotomodel. "Ne bucurăm foarte mult şi ne plac foarte mult hainele, modelele pe care le au cei de la Bigotti. Nu m-am gândit că aş putea face o carieră în modeling, îmi place fotbalul şi asta mi-am dorit mereu să fac. Cred că pe mine oricum nu m-ar ajuta înălţimea", a menţionat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite