Florin Gardoş, probleme cu fotbalul şi cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş, la service
Florin Gardoş, la service

Lucrurile nu-i merg deloc bine stelistului Florin Gardoş. Fundaşul echipei din Ghencea traversează o perioadă proastă atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi în viaţa de dincolo de gazon.

Florin Gardoş a trecut de la extaz la agonie. În urmă cu jumătate de an era considerat cel mai în vogă fotbalist din campionatul intern, iar patronul Stelei, Gigi Becali, îşi făcea socotelile în privinţa milioanelor de euro pe care le-ar fi putut lua în schimbul fundaşului. Viaţa lui Gardoş s-a schimbat însă radical după meciul cu Pandurii, din turul campionatului. L-a "rupt" pe Băcilă şi s-a accidentat şi el serios, fiind nevoit să stea departe de gazon şapte luni.

Etapa trecută, când se pregătea să revină, s-a dezechipat degeaba, pentru că a fot trimis înapoi pe bancă. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a clacat, fiind la un pas de a ceda nervos chiar la stadion, de faţă cu colegii săi. A strâns din dinţi şi a încercat să-şi ţină în frâu nervii şi a izbucnit acasă, unde, din păcate pentru el, s-a lovit de alte probleme. "Administrative", daca se poate spune aşa, pentru că Florin a avut mari probleme cu maşina.

Stelistul şi-a dus automobilul într-un service din zona Militari şi a stat mai bine de trei ore pentru ca mecanicii să o repare. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fundaşul echipei din Ghencea în timp ce-i ajuta pe băieţii de la service. Gardoş n-a părăsit nici un minut zona unde bolidul său de lux a fost "reparat" preferând să stea în picioare ore întregi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite