„Gara“ Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele săptămâni, cinci fotbalişti au ajuns sub comanda lui Ciobotariu, s-au pozat în tricoul „câinilor“, iar după câteva zile au plecat mâncând pământul. Dinamoviştii au avut până acum o campanie de transferuri ratată.

După ce au pierdut în favoarea Stelei nume ca Pârvulescu şi Chipciu, nici măcar toţi fotbaliştii noi care au ajuns sub comanda lui Ciobotariu nu au vrut să rămână în „Ştefan cel Mare". „Adevărul" explică de ce mai nou la Dinamo fotbaliştii vin şi pleacă ca la gară.

Nicolae Zuluf  şi Sorin Ispir au venit amândoi liberi de contract de la Victoria Brăneşti, la recomandarea lui Florentin Petre. S-au antrenat cu roş-albii, au şi semnat contracte pe patru ani şi jumătate, dar, după câteva zile, au fost anunţaţi că vor evolua la Dinamo II.

Zuluf şi Ispir au de dat câte 3.000 de euro înapoi

Deşi Zuluf şi Ispir au fost luaţi de la ocupanta penultimului loc în „B", ei n-au acceptat să meargă la formaţia „satelit" a roş-albilor. În aceste condiţii, au cerut rezilierea acordului pe cale amiabilă. Există însă o problemă. Amândoi au încasat câte 3.000 de euro, drept primă de instalare, bani pe care i-au şi cheltuit deja. Zuluf şi Ispir caută acum o soluţie pentru a le returna „câinilor" datoria.

Comisionul care a stricat totul

Anderson Santana a fost mijlocaşul pe care l-a dorit Liviu Ciobotariu. Primele probleme au apărut după ce impresarul portughezului, Marcel Popescu, le-a transmis „câinilor" că Santana va veni numai „la pachet" cu coechipierul său de la Vitoria Guimaraes, Joao Alves. Roş-albii au strâmbat din nas, dar erau gata să semneze cu ambii fotbalişti. Mutările au căzut însă din cauza comisioanelor prea mari solicitate de Marcel Popescu.

Menassel a fugit şi el

După ce şi-a reziliat contractul cu „U" Cluj, francezul s-a dus în cantonamentul dinamoviştilor de la Belek. S-a antrenat, a jucat în amicalul cu FK Taraz, 0-1, dar ieri-dimineaţă nu s-a mai prezentat la antrenamente. „Câinii" n-au fost convinşi de calităţiile sale şi i-au propus să joace o perioadă la echipa secundă, dar Menassel a refuzat.

3 jucători a transferat Dinamo în pauza de iarnă: Alex Curtean, Sorin Strătilă şi Cosmin Matei. Ultimul n-a semnat, deocamdată, contractul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite