Găman, spre Spartak Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul oltean are şanse mari să se transfere la cea mai titrată echipă din Rusia, care i-a propus un contract pe patru ani, cu un salariu de 500.000 de euro în primul sezon. Jucătorul se antrenează la Mogoşoaia şi nu vrea să se întoarcă în Bănie sub nicio formă.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu aşteaptă cu sufletul la gură verdictul Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF. Cei doi au „dezertat" în urmă cu zece zile de sub comanda antrenorului Nicolo Napoli. Pentru ei, ofertele au început să curgă din momentul în care a izbucnit conflictul cu patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, iar primul care are şanse să semneze cu o altă formaţie e Găman. Acesta e dorit insistent de Spartak Moscova şi speră să-şi încheie cât mai repede conturile cu „juveţii".

Găman şi Bărboianu au profitat de dezlegările în alb pe care Victor Piţurcă le are de la Adrian Mititelu şi au depus memorii ca să devină liberi de contract. Comisia de Soluţionare a Litigiilor a judecat marţi cazul „fugarilor" de la Universitatea, însă sentinţa va fi dată la data de 1 februarie. În cazul în care verdictul nu va fi amânat, Găman are şanse mari să se transfere la Spartak Moscova. Gruparea din capitala Rusiei caută cu disperare un fundaş şi e dispusă să-i ofere internaţionalului de tineret un contract pe patru sezoane, cu un salariu de 500.000 de euro în primul an.

Giovanni e în spatele afacerii

Adrian Mititelu le-a interzis tot timpul jucătorilor săi să fie reprezentaţi de impresarii Victor şi Giovanni Becali. Găman şi Bărboianu nu au mai ţinut însă cont de ordinele patronului după ce au fugit de la echipă. Au semnat cu fraţii Becali, iar aceştia s-au angajat să le găsească noi angajamente în cel mai scurt timp. De altfel, oferta de la Spartak pentru Găman a venit chiar prin intermediul lui Giovanni, care are relaţii bune cu gruparea din capitala Rusiei. În trecut, impresarul i-a mai dus la Spartak pe Iencsi, Şoavă şi Tamaş.

Mititelu aşteaptă o nouă amendă

Adrian Mititelu susţine că Găman şi Bărboianu nu pot fi declaraţi liberi de contract şi l-a ameninţat zilele trecute pe Dumitru Dragomir cu dezvăluiri grele. Şeful Ligii i-a transmis că o să fie tras la răspundere pentru declaraţiile făcute, iar ieri site-ul LPF a anunţat că patronul Craiovei trebuie să se prezinte la data de 9 februarie la Comisia de Disciplină. Dacă nu-şi va proba acuzaţiile, Mititelu va încasa o nouă amendă usturătoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite